Liever een einde met pijn, dan pijn zonder einde

Coaching

Vermoed je dat je in een destructieve relatie*) zit? Of weet je al dat je in een destructieve relatie zit? Heb je tools nodig om daar uit te komen, dan is deze individuele coaching op maat wat voor jou. We stemmen af op wat jij nodig hebt. En zorgen dat je je eigenwaarde terugvindt.

We werken aan de bewustwording van de invloed van je gedachtes op de keuzes in de toekomst.
Hoe komt het dat je zo’n partner hebt aangetrokken? Waarom ben je erin meegegaan? Hoe is dit voor wat betreft de keuzes in de toekomst te voorkomen?
We komen er achter wie je zelf bent. Wat je eigen normen en waarden zijn, je kwaliteiten, maar ook je (beperkende) overtuigingen. We doorbreken cirkels, onbewuste patronen, die je misschien wel overgenomen hebt van (groot)ouders. Alles werkt met energie. De verbinding met jezelf kwijtraken is de verbinding met alles kwijtraken. Dus vinden we deze terug en werken we aan acceptatie van jezelf!

Durf te beginnen aan de langste reis in je mensenleven: van je hoofd naar je hart.

Betaling per consult.
€ 55 per consult.


*) Relatie: je partner, collega, manager, vader, moeder, broer, zwager, (schoon)zus, enz.

Het verhaal van Cindela

In 2016 wist ik te ontkomen uit een destructieve relatie, die zeven jaar duurde. Ik was mijzelf volledig kwijt. Ik had geen idee meer wie ik was en wat ik allemaal aan kwaliteiten in mij had. Niet lang daarna leerde ik Beppie kennen. Een eenmalig gesprek bij mij thuis, maakte dat ik weer kon lachen en mijn kracht als moeder hervond.

Helaas volgden er daarna jaren waarin mijn ex de regie had en mijn kinderen zelfs uithuisgeplaatst werden. Wederom nam ik contact op met Beppie. ‘’Help mij,’’ smeekte ik door de telefoon. Wat zij deed was mij er doorheen helpen en te zoeken waar mijn angst lag. En mijn angst om te zetten naar mijn kracht. Op haar advies ben ik in opname gegaan bij Psytrec en zo hervond ik mijn eigen kracht weer terug. Ik zag waar mijn kwaliteiten, die ik zo lang kwijt was, liggen. En hoe ik die kan benutten. Dankzij Beppie leerde ik mijn eigenwaarde op nummer 1 te zetten. Wat wil ik?, was de belangrijkste vraag die zij mij stelde die alles veranderde.