"Het inzicht van één ogenblik is soms evenveel waard als de ervaring van een heel leven."

Zes maanden begeleiding

Voor mensen die al uit een destructieve relatie zijn, maar merken dat ze – logischerwijs – nog bevattelijk zijn voor de manipulatie van de ex-partner. Ik steun, coach en begeleid je in dit proces. Ter voorkoming van terugval in oud gedrag. Ik zorg dat je sterk in je schoenen komt te staan, zodat na zes maanden je eigenwaarde terug is en je de begeleiding niet meer nodig hebt. Je kunt weer je eigen leven leiden.

Buddypakket:
Wat houdt dit pakket in? 

  • Elke week een persoonlijk consult van een uur.
  • Daarnaast gedurende zes maanden onbeperkt een buddy (ik!) waar je je verhaal bij kwijt kunt, die je coacht en steunt. De contactmomenten zijn telefonisch (beeldbellen) en op elk willekeurig moment, na afspraak via WhatsApp. Ook ’s avonds en in het weekend. Vanzelfsprekend tot een bepaald tijdstip en of de mogelijkheid daartoe is.

Kosten:
€ 1450 voor het hele traject.
50% betaling vooraf en 50% na afloop van het proces.

Het verhaal van Carry-An

Beppie is ervaringsdeskundige narcisme/vechtscheiding. Mede daardoor heeft zij oog voor detail en weet ze met haar inzicht en betrokkenheid de juiste hulp te bieden. Beppie is betrouwbaar, ijverig en betrokken. Ze neemt initiatief, waar nodig, en heeft het vermogen om oplossingsgericht te werk te gaan. De samenwerking met Beppie heb ik als zeer prettig ervaren.